Παραπολιτικά

Παρέμβαση Μπρουζούκη: “Να τοποθετηθεί ξεκάθαρα ο Παπαστεργίου για τη διαδοχή” (ηχητικό)

Την πρώτη της δημόσια παρέμβαση έκανε η δήμαρχος Τρικκαίων Νικολέτα Μπρουζούκη το πρωί της Παρασκευής για το θέμα της διαδοχής του Δημήτρη Παπαστεργίου.

 

Επανέλαβε, μιλώντας στον “Ζυγό FM 100” ότι είναι ένα ενδεχόμενο που δεν την αφήνει αδιάφορη, το να ηγηθεί του Συνδυασμού. Υπογράμμισε ότι η εσωστρέφεια που επικρατεί δεν κάνει καλό σε κανέναν, αλλά “με ψυχραιμία, ακούγοντας και την ομάδα, αλλά και την κοινωνία να αναδειχθεί ο επικεφαλής. Θα πρέπει και ο υπουργός πια Δημήτρης Παπαστεργίου να μιλήσει και να μας πει ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει όποιος ή όποια τον διαδεχθεί”.

Σημείωσε επίσης ότι “και όποιος/όποια εκλεγεί μέσα από την διαδικασία θα πρέπει να είναι και επικεφαλής στις εκλογές του Οκτωβρίου”. Απέρριψε και η ίδια τα περί “μεταβατικής λύσης, μιας και μεταβατική δήμαρχος υπάρχει, κι εγώ μιλάω καθημερινά με εργολάβους κλπ.”. “Εγώ περιμένω” συνέχισε “να τοποθετηθεί ξεκάθαρα ο Δημήτρης Παπαστεργίου το Σάββατο, όπως οφείλει ως ηγέτης που ξέρεις και τους συνεργάτες σου και τι θέλει η κοινωνία και να σκιαγραφήσει τα χαρακτηριστικά του ή της επόμενης δημάρχου. Όταν αυτός το κάνει τότε και η ομάδα θα πάρει τις αποφάσεις της”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης