Παραπολιτικά

Πιέζουν τον Ηλιάδη να ψηφίσει Πίσπα για “Συμπαραστάτη του δημότη”

Έντονο παρασκήνιο προκειμένου να επιτευχθεί το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά στον Δήμο Τρικκαίων εκλογή “Συμπαραστάτη του δημότη”.

 

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) επιλογή του δημάρχου Νίκου Σακκά είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Πίσπας. Για να επιτευχθεί η εκλογή του ωστόσο δεν αρκούν οι 25 ψήφοι της παράταξης της “Επανεκκίνησης”, αλλά απαιτούνται και από την αντιπολίτευση. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ασκούνται τις τελευταίες μέρες ισχυρές πιέσεις από θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Ηλιάδη προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα Πίσπα, κάτι πάντως που θεωρείται δύσκολο μιας και ο εξαιρετικός κατά τα λοιπά δικηγόρος  ήταν υποψήφιος του συνδυασμού Σακκά (“Επανεκκίνηση”) στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Εκδόθηκε από τον Δ. Τρικκαίων η προκήρυξη για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης»

Εντωμεταξύ εκδόθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων η προκήρυξη για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», όπως προβλέπεται από τον νόμο. Η εκλογή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά που περιγράφει η προκήρυξη στο γραφείο του Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης.

Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Ασκληπιού 18, 421 00, Τρίκαλα, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 (τηλ.: 24313 51185).

Η προκήρυξη βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/prokiryxi-gia-tin-epilogi-symparastati-toy-dimoti-tis-epicheirisis/

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης