Παραπολιτικά

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες. Η τοπική κομματική οργάνωση αναδιοργανώνεται μετά την ήττα του 2019 και ήδη επιχειρεί άνοιγμα στην κοινωνία, με συνεχείς παρεμβάσεις σε ζητήματα της επικαιρότητας.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ “κράτησε” στα Τρίκαλα στις εκλογές του 2019 παρά το γενικό καταποντισμό του κόμματος ανά την επικράτεια. Το 29.54% που πήρε αποτελεί και την… ελάχιστη βάση που θέλει να πετύχει στις επόμενες εθνικές εκλογές, οψέποτε κι αν προκηρυχτούν, ώστε να εξασφαλιστεί αν μη τι άλλο η βουλευτική έδρα (επιτυγχάνεται με 25%) και να διεκδικήσει ίσως και δεύτερη.

Ανακατατάξεις ωστόσο αναμένονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα. Δεδομένου ότι ο για δυο τετραετίες πρώτος βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος έχει δηλώσει ότι αποσύρεται από την πολιτική, ήδη παρατηρείται κινητικότητα. Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι εκτός των δυο δεδομένων, πρώην βουλευτών, Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη, θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Δημήτρης Στάμος, από την περιοχή της Φαρκαδόνας και πιθανότατα η δικηγόρος Πέρυ Χαρτοπούλου από την Καλαμπάκα.

Το πρόσωπο της ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θα είναι ο φαρμακοποιός Γιάννης Χάιδος, πρώτος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων της παράταξης Τσιλιμίγκα και ήδη από καιρό ενταγμένος πλήρως στο κόμμα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης