Παραπολιτικά

Ποιοι προορίζονται για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων

Νέα εποχή, νέα πρόσωπα, νέες προκλήσεις, νέες προοπτικές από την 1η Ιανουαρίου για το Δήμο Τρικκαίων και ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς καλείται να συνθέσει τη νέα “ομάδα” που θα διοικήσει την επόμενη 5ετία.

 

Εκτός των αντιδημάρχων κρίσιμη είναι η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς αυτός ουσιαστικά έχει την ευθύνη να φέρνει τα θέματα προς συζήτηση και έγκριση, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Νίκος Σακκάς προτίθεται να διατηρήσει σε αυτή τη θέση και για τα επόμενα 2.5 χρόνια τον σημερινό πρόεδρο Γιώργο Παναγιώτου, ώστε να διασφαλιστεί λόγω και της εμπειρίας του η ομαλή μετάβαση στη νέα Δημαρχιακή περίοδο. Για το δεύτερο μισό της θητείας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος προορίζει για τη θέση τον νεοεκλεγέντα γιατρό Παντελή Λιούλιο.

Αστερίσκος μπαίνει πάντως εδώ όσον αφορά τις προθέσεις του 1ου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ζιώγα, ο οποίος θα είναι και αυτός που θα συγκαλέσει το νέο Δ.Σ. τον Ιανουάριο. Είθισται ο 1ος σε ψήφους να γίνεται πρόεδρος και του Δ.Σ. και μένει να δούμε αν το ζητήσει και δικαιωματικά το πάρει, ως το δικαιούται.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης