Παραπολιτικά

Ποιοι φοβούνται τη “ΝΙΚΗ” στα Τρίκαλα; (video)

Το κόμμα «Νίκη», που περιγράφεται ως «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα», με επικεφαλής τον θεολόγο Δημήτρη Νατσιό, δείχνει ικανό να φέρει ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό καθώς θεωρείται πως μπορεί να διεκδικήσει την είσοδό του στην επόμενη Βουλή.

 

 

Μάλιστα καίτοι δεν έχει τύχη “στήριξης” από ΜΜΕ για πρώτη φορά ανιχνεύθηκε την περασμένη εβδομάδας σε δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση της METRON Analysis για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και καταγράφηκε με ποσοστό 1%, προκαλώντας πολλές συζητήσεις για το πως μπορεί να εξελιχθεί (δείτε ΕΔΩ τη δημοσκόπηση).

Στον ν. Τρικάλων η “ΝΙΚΗ” κατεβάζει ένα ιδιαίτερα ισχυρό ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν δυο εξαιρετικοί άνθρωποι ως υποψήφιοι βουλευτές (ΕΔΩ).

Πρόκειται για τους εκπαιδευτικούς Παναγιώτη Καλαμπάκα και Φώτη Πάλλα, ιεροψάλτες παράλληλα και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μετεώρων ο τελευταίος. Η ανιδιοτέλεια που διακρίνει τους δυο υποψηφίους, αλλά και οι ισχυροί τους δεσμοί με την τοπική κοινωνία προκαλούν ήδη περαιτέρω πονοκέφαλο στα λοιπά κομματικά επιτελεία, ιδιαιτέρως δε σε αυτό της Νέας Δημοκρατίας μιας και από τη δικιά της δεξαμενή αντλούνται οι περισσότεροι εν δυνάμει ψηφοφόροι του κόμματος.

Μάλιστα άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής μας σημειώνει στο trikalavoice.gr ότι “ειδικά στην επαρχία Καλαμπάκας, όπου ισχυρές κοινωνικές και εκκλησιαστικές ομάδες έχουν μεγάλη παρεμβατικότητα θα δούμε… πράγματα και θάματα” λέγοντας ότι το νέο κόμμα είναι ικανό να κόψει έως και 10% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές, του 2019!!!… Η Ν.Δ. είχε λάβει τότε 8.000 ψηφοδέλτια στην Καλαμπάκα και εκτιμάται πως η ΝΙΚΗ μπορεί να πάρει τουλάχιστον 800 τώρα!!!… Μεγάλος πονοκέφαλος…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ΝΙΚΗ πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα την κεντρική της πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα (στο Πνευματικό Κέντρο), παρουσία του ίδιου του προέδρου του κόμματος, των υποψηφίων βουλευτών και πλήθους κόσμου. Δείτε το βίντεο:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης