Παραπολιτικά

Ποιος είναι ο Τρικαλινός που ετοιμάζεται να κατέβει για δήμαρχος Γρεβενών

Ένας δικός μας άνθρωπος, γέννημα θρέμμα των Τρικάλων, εκ της Μεγάρχης καταγόμενος, ο Χρήστος Τριγώνης ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη δημαρχία Γρεβενών στις εκλογές του 2023.

 

Αστυνομικός στο επάγγελμα ζει εδώ και χρόνια στον γειτονικό Νομό διατελώντας μάλιστα από το 2014 και εντεύθεν αντιδήμαρχος-αρμόδιος επί των Έργων σήμερα. Ο Τριγώνης μιλώντας τη Δευτέρα  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του WEST επιβεβαίωσε εμμέσως ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία Γρεβενών, δεδομένου ότι ο νυν δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης με τον οποίο συνεργάζεται όλα τα χρόνια, αποχωρεί. “Προφανώς εμένα με ενδιαφέρει να εμπλακώ ενεργά στις εκλογές” είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση συμπληρώνοντας ότι “τα επόμενα πολιτικά μου βήματα θα υλοποιηθούν σύμφωνα  με τα κελεύσματα των πολιτών και τα “θέλω” της τοπικής κοινωνίας”.
Ο Χρήστος Τριγώνης είναι από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς του γειτονικού Νομού, με σημαντικό έργο στα χρόνια παρουσίας του στο Δήμο Γρεβενών, μετριοπαθής στις απόψεις του και γι’ αυτό θεωρείται πως μπορεί να ενώσει ακόμη και αποκλίνουσες δυνάμεις εκεί. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης από το 12΄ και μετά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης