Παραπολιτικά

Πρώτη εμφάνιση Παπαϊωάννου στα Τρίκαλα. Υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές;

Ο μέχρι πρότινος Πρύτανης του Α.Π.Θ. Νίκος Παπαϊωάννου είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο και στη νέα κυβερνητική θητεία της Ν.Δ., την επόμενη 4ετία, αλλά πιθανότατα και σε τοπικό πολιτικό επίπεδο.

 

Ο εκ της Κρανέας Ασπροποτάμου καταγόμενος Πανεπιστημιακός, συμμετέχει τιμητικά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, στην 9η μη εκλόγιμη θέση (… εκτός πια κι αν η Ν.Δ. σαρώσει τα πάντα στις 25 Ιουνίου). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τις τομές που επιχείρησε στο Α.Π.Θ. και γι’ αυτό το όνομά του ακούγεται έντονα προς αξιοποίηση, ακόμη και ως του νέου υπουργού Παιδείας. Δεδομένου ότι ο Παπαϊωάννου εισέρχεται πια στην πολιτική οι γνωρίζοντες προεξοφλούν και τη συμμετοχή του στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, ως ένα από τα πρόσωπα της ανανέωσης, όχι απαραίτητα ηλικιακής.

Ο ίδιος έκανε την πρώτη του ουσιαστικά εμφάνιση ως πολιτικός στην πόλη την περασμένη Παρασκευή, συνοδεύοντας τους Πιερρακάκη-Μαρινάκη. Έχει ενδιαφέρον η περίπτωσή του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης