Παραπολιτικά

Πυρά Βλαχογιάννη κατά Αγοραστού…

Σοβαρές αιχμές κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας αφήνει ο πρώην νομάρχης και βουλευτής.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του (Λέσχη 97,6) για ακόμη μια φορά στην «αδικία που υφίσταται ο Νομός Τρικάλων, όσον αφορά την κατανομή των κονδυλίων και τα μεγάλα έργα υποδοχής».

« Για τον κ. Αγοραστό» σημείωσε «έχω πει πολλές φορές κάποια πράγματα, δεν είναι και ο… μεγάλος μου έρωτας. Είναι και θέμα χημείας για το ποιους συμπαθεί κάποιος και ποιους όχι. Στο τέλος θα κρίνουμε αν είναι πετυχημένο το έργο του σαν Περιφερειάρχης, γενικά για τη Θεσσαλία είναι, για τα Τρίκαλα όμως θα κρίνουμε το έργο στην ώρα του. Θέλω να δω την τελική κατανομή των ποσών μεταξύ των 4 νομών της Θεσσαλίας και τι μερίδιο πήραν τα Τρίκαλα σε σύγκριση με τα 8 χρόνια τα δικά μου που τα Τρίκαλα παίρναν πάνω από 25%. Επί Περιφερειάρχη Φώτη Γκούπα αποφασίστηκε να παίρνουν παραπάνω μερίδιο τα Τρίκαλα, όπως και η Καρδίτσα, ώστε να μπορέσουμε να συγκλίνουμε. Δεν ξέρω αν αυτό το μέτρο τηρήθηκε επί Κώστα Αγοραστού, θέλω να δω τα στοιχεία στο τέλος. Σε επίπεδο μεγάλων έργων πάντως οι άλλοι νομοί προηγούνται».

Η δήλωση αυτή του Ηλία Βλαχογιάννη έρχεται να βαρύνει περισσότερο το κλίμα για τον περιφερειάρχη στα Τρίκαλα, καθώς υπάρχουν πολλά στελέχη της Ν.Δ. που συμμερίζονται τις απόψεις του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης