Παραπολιτικά

Πως ο Κουρέτας πέτυχε την πολιτική κυριαρχία του… 74.2% στη Θεσσαλία!!!

Τις μεγάλες προσδοκίες του συνόλου των Θεσσαλών στο πρόσωπο του νέου περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα επιβεβαιώνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις. Η δημοσκόπηση που ήρθε πριν λίγες εβδομάδες στο φως της δημοσιότητας (ΕΔΩ αναλυτικά) καταγράφει ποσοστά περί του 70% ως προς την αποδοχή του, ακόμη δε και μεγαλύτερα σε επιμέρους ερωτήσεις.

 

 

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το 74.2% θεωρεί ότι η εκλογή του κ. Δημήτρη Κουρέτα στη θέση του περιφερειάρχη είναι μια θετική εξέλιξη για τη Θεσσαλία, ενώ το ιλιγγιώδες 79.9% των ερωτηθέντων κρίνουν θετικά τις προγραμματικές του θέσεις για την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειάς μας.

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας το γεγονός ότι ο νέος περιφερειάρχης επιτυγχάνει διείσδυση σε όλους τους πολιτικούς χώρους, με το 67% όσων ψήφισαν Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές να κρίνουν θετικά την εκλογή του (σ.σ. 87.3% αντίστοιχα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, 96% του ΠΑΣΟΚ και 70% του ΚΚΕ).

Το 82.9% πιστεύει ότι ο Δημήτρης Κουρέτας γνωρίζει τα προβλήματα της Θεσσαλίας και μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ κρίνεται και ως ιδιαίτερα διεκδικητικός και μαχητικός.

Συμπερασματικά η δημοσκόπηση αυτή, η πρώτη επίσημη μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής επιβεβαιώνει την πολιτική κυριαρχία του Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά του τεχνοκράτη και του ανθρώπου που αναζητά και δίνει άμεσα λύσεις, ειδικά δε στα μείζονος σημασίας προβλήματα που έχουν προκύψει μετά το καταστροφικό πέρασμα του Daniel. Το μετριοπαθές του προφίλ τον κάνει αποδεκτό από τη συντριπτική πλειοψηφία των Θεσσαλών και του επιτρέπει να δουλέψει πάνω στο πλάνο που έχει για ανασυγκρότηση της Περιφέρειάς μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης