Παραπολιτικά

Πως ο Χάιδος κέρδισε την παρτίδα στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός από την επικράτηση των προεδρικών και την κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ οι κάλπες της περασμένης Κυριακής έστειλαν κι άλλα μηνύματα, φυσικά και σε τοπικό επίπεδο.

 

Ο νεαρός Γιάννης Χάιδος, πρώτος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων-της αντιπολίτευσης-από το 2019 αναδεικνύεται σαφώς κερδισμένος καθώς κατάφερε να «παντρέψει» Πασοκογενείς και «αιρετικούς» του κόμματος, πετυχαίνοντας καταφανή νίκη στις εσωκομματικές εκλογές έναντι του παλαιού μπλοκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σταυροδοσία σε επίπεδο ν. Τρικάλων τόσο ο Δημήτρης Παρθένης, που βγήκε πρώτος σε ψήφους, όσο και ο Σάκης Ξάφος (3ος με λίγους σταυρούς διαφορά από την πρώην βουλευτίνα Παναγιώτα Δριτσέλη) θεωρούνται φίλα προσκείμενοι στον εν δυνάμει υποψήφιο βουλευτή του κόμματος, ο οποίος πάντως κρατάει χαμηλούς τόνους και επιμένει σε δηλώσεις του πως «αντίπαλός μας είναι ο Μητσοτάκης και οι πολιτικές του που εξουθενώνουν την Ελληνική κοινωνία».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Χάιδος παρουσιάζεται ενισχυμένος και σε κεντρικό επίπεδο καθώς τον ευνοεί σαφώς το πλασάρισμα τριών «Πασοκογενών» (Ραγκούσης, Σπίρτζης, Ξενογιαννακοπούλου) στην πρώτη δεκάδα πανελλαδικά, μεταξύ αυτών που εκλέχτηκαν στην Κεντρική Επιτροπή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης