Παραπολιτικά

Πως το ΠΑΣΟΚ απεμπολεί ιστορική ευκαιρία να πάρει τον Δήμο Τρικκαίων

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ καίτοι έγραψαν υψηλά ποσοστά στις τελευταίες εθνικές εκλογές, καίτοι έχουν μια μεγάλη δεξαμενή έμπειρων και ικανών στελεχών φαίνεται να απεμπολούν την ιστορική ευκαιρία που τους δίνεται μετά την αποχώρηση Παπαστεργίου να κερδίσουν ή έστω να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη δημαρχία των Τρικάλων.

 

Προφανώς η αποχώρηση του κραταιού Παπαστεργίου έπιασε απροετοίμαστους τους πάντες, αλλά δεν δικαιολογείται με τίποτα σχεδόν 20 μέρες μετά στο τοπικό ΠΑΣΟΚ να μοιάζουν παραιτημένοι και να αρκούνται σε ατέρμονες… ιδεολογικές συζητήσεις μεταξύ τους. Στελέχη δε της παράταξης, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, ακόμη και ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας να άγονται και να φέρονται και τελικά να μοιάζουν να «σέρνονται» (sic) πίσω από μια υποψηφιότητα τύπου Δημήτρη Παπαθανασίου, ο οποίος εξαιρετικός είναι και καθαρές θέσεις έχει, αλλά υπήρξε επικεφαλής του πάλαι ποτέ «Φυσάει Κόντρα» που δοκιμάστηκε σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις (2010 και 2014) χωρίς να πιάνει διψήφιο ποσοστό.

Την ίδια ώρα δε να απαξιώνονται πρακτικά υποψηφιότητες όπως της Χρύσας Ντιντή, που και έγκαιρα κατέθεσε το ενδιαφέρον της και μάχες έχει δώσει σε δύσκολους καιρούς με το ΠΑΣΟΚ και γέφυρες έχει στον ΣΥΡΙΖΑ, ή του νεαρού δικηγόρου Άρη Μερεντίτη, εκλεγμένου μέλους της Κ.Ε. του κόμματος που θα μπορούσε να εκφράσει την ανανέωση και να δώσει μια νέα προοπτική στο χώρο.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο χρόνος πιέζει και όποια ή όποια επιλεγεί (… αν επιλεγεί τελικά) θα πρέπει να καταρτίσει συνδυασμό μέσα σε 50 μέρες!…Φευ…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης