Παραπολιτικά

Πως το ΠΑΣΟΚ πάει να “κλέψει” την έδρα στα Τρίκαλα… για πάντα!!!

Colpo grosso επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ και στα Τρίκαλα, επιδιώκοντας να κατακτήσει μια βουλευτική έδρα που θα την κρατήσει… για πάντα.

 

Το ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων καθώς τα δημοσκοπικά ποσοστά του παγιώνονται σε διψήφιο νούμερο και θα είναι το κόμμα αυτό που θα δείξει και την επόμενη Κυβέρνηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί τις επόμενες εβδομάδες και δείχνει “Κυβέρνηση από την 1η Κυριακή, θεσμικά και υπεύθυνα”. Ετοιμάζεται δε να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στις οποίες θα κληθούν να συμφωνήσουν ή όχι Μητσοτάκης και Τσίπρας, ενώ επιμένει σε πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Γι’ αυτό και η λυσσαλέα επίθεση του ίδιου του πρωθυπουργού εναντίον του και εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα πορεύεται με ορίζοντα “μια και μόνο εκλογή, καθώς ο τόπος δεν αντέχει περιπέτειες και συνεχόμενες εκλογικές μάχες για την εμμονή Μητσοτάκη να ξαναείναι πρωθυπουργός”.

Στα Τρίκαλα τώρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει το trikalavoice.gr οι δημοσκοπήσεις εξασφαλίζουν βουλευτική έδρα στο ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές, 21 ή 28 Μάη (… ή και 14 αν θέλει να μας εκπλήξει ξανά ο πρωθυπουργός) και μετά βεβαιότητας θεωρούν πως αυτή θα εξασφαλιστεί και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, οψέποτε κι αν διεξαχθούν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατες δημοσκοπήσεις στα Τρίκαλα έδιναν 17% στο ΠΑΣΟΚ.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης