Παραπολιτικά

Ρουκέτες Χάιδου με βαριές κουβέντες για Ταμήλο

Ένα μόλις 24ωρο μετά την προκήρυξη των εκλογών και η κατάσταση… μυρίζει μπαρούτι στα Τρίκαλα. Μάλιστα ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος με ανάρτησή του το απόγευμα της Τετάρτης δείχνει πως δεν θα επιτρέψει “παιχνίδια” εις βάρος του.

 

 

Αφορμή για την έκρηξή του αποτέλεσαν ραδιοφωνικές δηλώσεις του Μιχάλη Ταμήλου (στον “Ζυγό FM 100”), ο οποίος προέβλεψε τη σειρά κατάταξης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας “1η τη Δριτσέλη, 2ο τον Σιμορέλη, ενώ ο Χάιδος θα καταγράψει δυνάμεις”.

Ο Χάιδος σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει “αποτυχημένο δήμαρχο και γυρολόγο” τον Ταμήλο

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

“Τί ακούω ρε παιδιά;;Εκείνος ο γυρολόγος, ο αποτυχημένος πρώην Δήμαρχος, ο πρώην βουλευτής που πρωταγωνιστούσε στους ράδιο Αρβύλα και έγινε εθνικός περίγελος, αυτός που μας άφησε κληρονομιά τη μπαταρισμένη γέφυρα ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ και 70 εκατομμύρια χρέος στο Δήμο, εμφανίστηκε και κάνει προβλέψεις για τα ποσοστά και τη σειρά των βουλευτών του Συριζα ΠΣ;;Φοβάται κάτι ή παρέχει υπηρεσίες στο υπουργικό γραφείο που λαθροβιεί σαν μυστικοσύμβουλος και που ο υπουργός τελευταία έγινε πρωτοσέλιδο με τα χαΐρια συνεργάτη του πρώτης γραμμής;;;
Κυριακή κοντή γιορτή…
21 ΜΑ’Ι’ΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης