Παραπολιτικά

Σαρωτικός Τσιάκος στην ΚΕΔΕ

Σαρωτικός ήταν στις εκλογές της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος… κατά κάτι είναι και δικός μας καθώς μεγάλωσε στη Τζούρτζια όπου και ήταν Ενοματάρχης ο πατέρας του.

 

Εκλέχτηκε 4ος στην 20άδα του Κυρίζογλου επιβεβαιώνοντας ότι οι δεσμοί του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ισχυροί. Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:

“Θα ήθελα να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Λάζαρο Κυρίζογλου αλλά και σε όλους τους συνυποψηφίους του Αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας,, για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η παράταξη μας, στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στην ΚΕΔΕ. Το γεγονός ότι κατακτήσαμε τις 20 απο τις 30 έδρες του Συμβουλιου, δείχνει και την απήχηση που είχε ο συνδυασμός “Συγχρονοι Ισχυροί Δήμοι” μεταξύ των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που προσήλθαν απο όλη την Ελλάδα για να ψηφίσουν. Επίσης θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστησω τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημ. Συμβούλους όλης της χώρας, που με εξέλεξαν και πάλι στο νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και μάλιστα δίνοντας μου τη πέμπτη θέση. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη. Δεσμεύομαι στο νεο Δ.Σ. να εκπροσωπήσω με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Αυτοδιοίκησης. Καλή θητεία ευχομαι στον νέο πρόεδρο και στη νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ”!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης