Παραπολιτικά

Σε οικειοθελή καραντίνα η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Ο μικρός γιος της αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη-φοιτητής Ιατρικής στη Σόφια-βρέθηκε θετικός στον covid-19 και η ίδια με αίσθημα ευθύνης, όπως οφείλουν να κάνουν όλα τα δημόσια πρόσωπα, το δημοσιοποίησε. Πόσταρε δε μαζί με τη δήλωσή της ότι μπαίνει σε οικειοθελή αυτοπεριορισμό για λίγες μέρες και το αρνητικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε η ίδια.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια της ειλικρινούς και εναργούς σχέσης που έχουμε κτίσει όλα τα χρόνια που συμπορευομαστε , νοιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω η ίδια για ένα νέο δεδομένο που προέκυψε ….ο Γιος μου ο Απόστολος μετά από υποβολή σε τεστ covid 19 επιβεβαιώθηκε σήμερα ως θετικός στον Κορωνοιο ,γεγονός που πάραυτα με οδήγησε στο να υποβληθω και γω σε εξέταση , παρότι ο Απόστολος διαβιεί σε δικο του χώρο , η οποία κατέδειξε ότι είμαι ΑΡΝΗΤΙΚΗ στον Κορωνοιο . Ωστόσο για λόγους προληπτικούς και με απόλυτη υπευθυνότητα απέναντι σας, θέτω τον εαυτό μου σε αυτοπεριορισμο για τις επόμενες μέρες …Ο Απόστολος έχει ήπια συμπτώματα , είναι καλά , είναι εντελώς απομονωμένος και σύντομα θα τελειώσουν όλα και για όλους .
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την κλινική ΑΝΑΣΑ , το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα το Dimitris Karastathis που με ευγένεια ,ήθος ,επιστημοσύνη και διακριτικότητα χειρίστηκαν για άλλη μια φορά ένα θέμα μου από την αρχή του μέχρι και το τέλος .. Υγεία και προσοχή…
Μην υποτιμάται τον κίνδυνο …είναι εδώ …Φοράτε μάσκα και φερθείτε σα να νοσειτε στις μεταξύ σας επαφές .
Στη Σόφια που σπουδάζει ο μικρός μου γιος οι συνθήκες είναι τραγικές . Επιστρατεύονται φοιτητές της Ιατρικής να παρέχουν πρώτες βοήθειες σε ημιθανεις ,ενώ το σύστημα Υγείας τους έχει μπλοκάρει εντελώς .Επιτάσσουν για ασθενοφόρα ταξί και λεωφορεία . Σας ευχαριστώ πολύ»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης