Παραπολιτικά

Σκληρό ροκ Ηλιάδη. Επίθεση κατά Ανδρουλάκη…

“Αρχίζει το ματς” φαίνεται στο ΚΙΝ.ΑΛ. ενόψει της εκλογής νέου προέδρου του κόμματος, στις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο συνήθως μετριοπαθής Γιώργος Ηλιάδης, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος το 2019 και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά είναι λακωνικός αλλά… ιδιαίτερα σκληρός σε δήλωσή του για τον έτερο διεκδικητή της προεδρίας, ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη.

 

Συγκεκριμένα χθες βράδυ κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook δημοσίευμα που κάνει λόγο για “αυτογκόλ Ανδρουλάκη” επειδή είναι πιθανόν, εάν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος να διατηρήσει και την έδρα του στην Ευρωβουλή. “Πρόεδρος από τις Βρυξέλλες θέλει να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης” σχολιάζει ο Γιώργος Ηλιάδης βάζοντας… φωτιά και στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Σημειώνεται ότι στις 5 και – εφ’ όσον χρειαστεί δεύτερος γύρος – στις 12 Δεκεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ανοικτή εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, μετά από την ομόφωνη  εισήγηση στην οποία κατέληξε η αρμόδια κομματική Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ). 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης