Παραπολιτικά

Στα Τρίκαλα ο Μητσοτάκης 17-18 Δεκεμβρίου

trikalavoice.gr

Για δεύτερη φορά κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στην Καλλιθέα,  τροφοδοτώντας ο ίδιος τα σενάρια διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

 

 

“Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές” είπε “και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη. Και καθώς πια οδεύουμε προς το τέλος της θητείας μας, μπορούμε με αυτοπεποίθηση να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να τους πούμε: ναι, σε αντίθεση με αυτά τα οποία έκαναν οι προηγούμενοι, εμείς ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Και διεκδικούμε το δικαίωμα να κυβερνήσουμε τον τόπο για ακόμη μία τετραετία για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία την οποία έχουμε χαράξει”. Επανέλαβε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας: «Η πορεία την οποία έχουμε χαράξει, με μια λάθος επιλογή στην κάλπη μπορεί να αντιστραφεί και όλα όσα έχουμε χτίσει να γκρεμιστούν. Το είδαμε, εξάλλου, την προηγούμενη τετραετία. Αλλά, φίλες και φίλοι, τα διλήμματα των εκλογών πια είναι πάρα πολύ ξεκάθαρα: θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά και ψηλά ή θα γυρίσουμε πίσω σε ένα παρελθόν που έχουμε ξεχάσει;».

Περιοδεία σε Τρίκαλα-Θεσσαλία

Σ’ αυτό το πνεύμα φαίνεται να κλειδώνει, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, η επίσκεψη του πρωθυπουργού και στα Τρίκαλα εντός του Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να την συνδυάσει με περιοδεία σε ολόκληρη τη Θεσσαλία ή τουλάχιστον τη Λάρισα. Ως πιθανότερη ημερομηνία δίνεται το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης