Παραπολιτικά

Στηρίζει Παπαστεργίου και θέλει και… 4η θητεία ο Αγοραστός (ηχητικό)

Ζωγραφίζει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τις τελευταίες μέρες. Με αφορμή τον καυγά του στη Βουλή (δείτε ΕΔΩ) μίλησε το πρωί της Τρίτης  στη Λέσχη 97,6 για όλους και για όλα. Και τι δεν είπε. Ότι θα στηρίξει τον Παπαστεργίου για την προεδρία της ΚΕΔΕ, ότι και… νεκρούς ανασταίνει (!!!) και ότι τελικά θα διεκδικήσει και 4η θητεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2023 (… πρώτα ο Θεός).

«Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ένας νέος δραστήριος άνθρωπος, που νομίζω ότι θα κερδίσει στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΚΕΔΕ, θα τη βοηθήσω την προσπάθεια εκλογής του» είπε χαρακτηριστικά στην Ευαγγελία Σωτηρίου συμπληρώνοντας: «Πάντα χαίρομαι γιατί όλοι προστρέχουν στον Αγοραστό, νομίζοντας ότι σε όλα έχουμε τις λύσεις. Για τη δωρεά του Δεληλίγκα, συγχαρητήρια στον ίδιο που έκανε τη δωρεά, όμως πρέπει να γίνεται και ολοκληρωμένη. Αν θες να κάνεις ένα ευαγές ίδρυμα, να το παραδώσεις με το κλειδί στο χέρι. Στο Δήμο Τρικκαίων έγινε η δωρεά, ο Δήμος να βρει και τη χρηματοδότηση. Είναι άκομψος ο τρόπος διεκδίκησης χρημάτων από την Περιφέρεια, αν υπάρχει δυνατότητα θα το επεξεργαστούμε. Το να με πιάσει λεει ο κ. Λάππας από το..λαιμό να βρω τα χρήματα, είναι σαν να λέμε ότι και…νεκρούς ανασταίνουμε».

https://soundcloud.com/trikala-voice/07nht2aeuwc1

 «Και νέα θητεία»…

 

Όσον αφορά το μέλλον ο Κώστας Αγοραστός έδωσε… σάλπισμα νίκης και για το 2023 προαναγγέλλοντας ουσιαστικά από τώρα πως θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια:  «Ο κόσμος μου λέει καθημερινά, να μην φύγω από την Περιφέρεια. Δεν έχω καμία αγάπη για την κεντρική πολιτική σκηνή, υπάρχουν βουλευτές είκοσι χρόνια που δεν έχουν τη χαρά να δημιουργήσουν ούτε καν ένα έργο. Η τρίτη μου τωρινή επανεκλογή ήταν δύσκολη, θεωρώ πως η επόμενη 4η φορά μου θα είναι ευκολότερη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης