Παραπολιτικά

Στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Οικονόμου

Ευφορία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ καθώς επιβεβαιώθηκε ξανά η ισχυρή σχέση με το λαό, μέσα και από τη νέα εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη τοπικών επιτροπών.

 

Προσήλθαν στις κάλπες 170.000 μέλη του κόμματος-2.000 εξ αυτών στα Τρίκαλα-και έδωσαν ισχυρό μήνυμα αλλαγής. Πλέον στο ΠΑΣΟΚ προετοιμάζονται για το τριήμερο 20-22 Μαΐου για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Στόχος της Χαριλάου Τρικούπη είναι η αναγέννηση του κόμματος που θα δώσει την σωστή ώθηση για τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Εκείνες τις μέρες θα μπουν τα θεμέλια για την οργάνωση του κόμματος από την αρχήπροσδοκώντας να πρωταγωνιστήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου αναμένεται να μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, στο στάδιο του TAE KWON DO περίπου στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα χαιρετήσουν, μεταξύ άλλων, αρχηγοί άλλων σοσιαλιστικών κομμάτων του εξωτερικού ενώ θα βρεθούν και εκπρόσωποι των ελληνικών κομμάτων. Ταυτόχρονα σε άλλους χώρους του σταδίου θα γίνονται παράλληλες δράσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή του κόμματος θα έχει ασφαλώς ο Γιώργος Οικονόμου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr θα είναι υποψήφιος και αναμένεται να εκλεγεί στη νέα Κεντρική Επιτροπή, καθώς είναι εκ των στενότερων συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης