Παραπολιτικά

Στον συνδυασμό Χήρα εντάσσεται ο Τσιούτσιας. Συμπόρευση στις εκλογές

Ενιαίο μέτωπο απέναντι στον δήμαρχο Πύλης Κώστας Μαράβας δημιουργεί η αντιπολίτευση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Θοδωρής Χήρας εξασφάλισε τη στήριξη και τη συμμετοχή στον Συνδυασμό του και του συνόλου σχεδόν της παράταξης Βαλάντη Τσιούτσια. Οι δυο επικεφαλής βρίσκονταν σε επαφή τις τελευταίες πολλές εβδομάδες και η συμφωνία οριστικοποιήθηκε πριν μερικές μέρες, ενώ μόλις χθες βράδυ ο Τσιούτσιας ενημέρωσε σχετικά την “ομάδα” του λαμβάνοντας τη στήριξή της στο νέο εγχείρημα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από καιρό από την παράταξη Τσιούτσια είχαν αποχωρήσει οι δημοτικοί του σύμβουλοι, Δημήτρης Μάντζιος και Περικλής Μητρονάτσιος, οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει από μόνοι τους για κάθοδο με την παράταξη Χήρα.

Πλέον θα πρέπει να αναμένουμε επισημοποίηση της κίνησης μέσα στο μήνα, πιθανότατα με κοινή εκδήλωση-συγκέντρωση, όπου και ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Χήρας θα δώσει το στίγμα που θα κινηθεί και θα θέσει τους στόχους της νέας δημοτικής κίνησης απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή Μαράβα.

Προφανώς και στο Δήμο Πύλης διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση σε σχέση με το 2019 οπότε και είχαν λάβει ο Μαράβας 52.03%, ο Χήρας 24.13% και ο Τσιούτσιας 19.06%.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης