Παραπολιτικά

Στους δημοφιλέστερους υπουργούς ο Σκρέκας… κόντρα στην κρίση!

Καίτοι έχει κληθεί να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών ο Κώστας Σκρέκας αφενός τα καταφέρνει επί του πεδίου, αφετέρου δε και οι ίδιοι οι πολίτες αναγνωρίζουν τις προσπάθειές του.

 

Αυτό καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της Καπα Research που κατατάσσουν τον Τρικαλινό υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος μεταξύ των δημοφιλέστερων της Κυβέρνησης, πάνω μάλιστα από προβεβλημένους υπουργούς όπως οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Θάνος Πλεύρης και οι Αχιλλέας Καραμανλής, Νίκη Κεραμέως, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Δείτε το χαρακτηριστικό διάγραμμα παρακάτω:

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Σκρέκας έχει εφαρμόσει από τις αρχές του έτους, με την έγκριση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα πρόγραμμα ανακούφισης για όλα τα νοικοκυριά, αλλά και τους επαγγελματίες. Μάλιστα δεν δίστασε να προσαρμόσει και νέες αλλαγές με την πάροδο των δυο πρώτων δύσκολων μηνών του έτους, αφουγκραζόμενος τις αγωνίες των πολιτών. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης δείχνουν πως τα μέτρα απέδωσαν, το δυνατόν, και αν μη τι άλλο η προσπάθειά του αναγνωρίζεται.

Παράλληλα ο ίδιος έχει αναλάβει αυτό το διάστημα πρωτοβουλίες και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και Βαλκανίων, για εξασφάλιση οικονομικότερων πηγών ενέργειας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης