Παραπολιτικά

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αργυρούσης, για τη συνάντηση ΠτΔ-Μητσοτάκη

Τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών εισηγήθηκε κατά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά «έχω τη χαρά να σας παραδώσω την πράξη του υπουργικού συμβουλίου με την οποία εισηγούμαστε τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών την 21η Μαΐου σε τέσσερις εβδομάδες από τώρα.

 

 

Αυτό επιτάσσουν τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος, το άρθρο 41 επί της ουσίας, όμως η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει πρακτικά τη θητεία της, όπως είχα δεσμευθεί εξαρχής ότι πρέπει να γίνει και αυτό επιτάσσει η θεσμική συνέχεια του κράτους, έτσι ώστε και οι πολίτες να μπορέσουν να αξιολογήσουν στις επερχόμενες εκλογές το σύνολο της κυβερνητικής μας θητείας και αναλόγως να πράξουν και να πάρουν τις αποφάσεις τους», είπε ο πρωθυπουργός.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr από νωρίς παρών στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν ο δικός μας Κώστας Αργυρούσης ο οποίος κατέγραψε δημοσιογραφικά τις ιστορικές στιγμές, κάνοντας μάλιστα απευθείας μετάδοση στον “Ζυγό FM 100”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης