Παραπολιτικά

Στραβό ξεκίνημα για Σακελλαρίου. Αιχμές από την Περιφέρεια

Με το… αριστερό ξεκινάει τη θητεία του στη δημαρχία της Φαρκαδόνας ο Γιάννης Σακελλαρίου.

Ο γιατρός και νεοεκλεγείς δήμαρχος καίτοι χαίρει καθολικού σεβασμού, εντούτοις δείχνει σημάδια που… δεν είναι καλά. Προφανώς φέρει ευθύνη μεγάλη ο ίδιος και προφανώς και οι συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν εστάλησαν προσκλήσεις σε… πολύ κόσμο (… και ΜΜΕ) για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Φαρκαδόνας και ούτε καν σε θεσμικούς, όπως περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Αγοραστού.

Ο ίδιος ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός σε δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τετάρτης.

 «Έχουμε πάει σε όποια ορκωμοσία έχουμε κληθεί» είπε «το ότι δεν μας κάλεσε ο κ. Σακελλαρίου την Παρασκευή στη Φαρκαδόνα ήταν για μένα μια αρνητική έκπληξη, δεν κάλεσε κανέναν περιφερειακό σύμβουλο από την ομάδα του κ. Μιχαλάκη. Νομίζω πως είναι ένα μελανό σημείο και ένα άσχημο ξεκίνημα, που δεν βοηθάει τον τόπο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε και να συνυπάρξουμε έστω και αν δεν αρέσει ο ένας στον άλλο, δεν έχει κανείς την πολυτέλεια στο βωμό των προσωπικών αντιπαραθέσεων να υποβαθμίζει την ανάπτυξη της περιοχής».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης