Παραπολιτικά

Συμβαίνει κάτι στην παράταξη Σακκά;… Εκρηκτικό άρθρο του αντιδημάρχου Παππά

Ως κεραυνός εν αιθρία (;) έρχεται άρθρο του αντιδημάρχου Τρικκαίων Απόστολου Παππά, ο οποίος χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αυστηρή γλώσσα επιχειρεί να προασπιστεί της προσωπικότητας και του ανεξάρτητου αυτής του δημάρχου Νίκου Σακκά.

 

Απορρίπτει τα περί “πατροναρίσματος του δημάρχου” (… πότε και από ποιους ελέχθησαν;), λέει ότι “δεν μανιπουλάρεται, δεν ετεροπροσδιορίζεται αλλά αυτοπροσδιορίζεται” και προειδοποιεί τους ανησυχούντες, δίχως ωστόσο να τους κατονομάζει, ότι “ο Σακκάς θα είναι δήμαρχος μακράς πνοής και βαθέως χρόνου”.

Και μόνο του το άρθρο δείχνει ότι… κάπου υπάρχει πρόβλημα στην κυβερνώσα παράταξη του Δήμου Τρικκαίων, τέτοιο που ίσως μόνο οι παροικούντες στο Δημαρχείο έχουν αντιληφθεί τόσο γρήγορα.

Αναλυτικά το άρθρο του Απόστολου Παππά στο trikalavoice.gr:

“Συνήθως αποφεύγω το ρόλο του αυτόκλητου συνηγόρου ή του σωματοφύλακα. Άλλωστε, ο καθένας μπορεί να χαράξει άριστα την υπερασπιστική του γραμμή. Επειδή όμως υπάρχει μία υφέρπουσα φημολογία και ψιθυρολογία περί ‘’πατροναρίσματος’’ του δημάρχου Νίκου Σακκά από τον άλφα ή τον βήτα πολιτικό παράγοντα, οφείλω μια δημόσια τοποθέτηση, επειδή το ‘’ κρείττον του λαλείν το σιγάν’’ δεν είναι πάντα δόκιμο. Έτσι, κοινωνικές ή υπηρεσιακές σχέσεις και συναντήσεις του Δημάρχου με θεσμικούς παράγοντες εντέχνως βαφτίζονται ως καναλιζάρισμα. Να ξεκαθαρίσουμε.

Ο Νίκος ο Σακκάς δεν μας επεβληθή έξωθεν. Δεν είναι αλεξιπτωτιστής. Επεβλήθη ιδίοις δυνάμεις. Επεβλήθη επειδή διαθέτει μια πλούσια πολιτική και αυτοδιοικητική διαδρομή.

Σε νεαρή ηλικία εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος και στη συνέχεια πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Δημοτικός σύμβουλος τη δημαρχιακή θητεία 2011-2014.

Υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές  του 2012 και εκ νέου δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Εξ αυτών τεκμαίρεται ότι πρόκειται για ένα ανήσυχο και πολυπράγμον πολιτικό και αυτοδιοικητικό όν, το οποίο διαθέτει ένα βαρύ πολιτικό και αυτοδιοικητικό μητρώο, το οποίο εξ αντανακλάσεως αποδεικνύει, ότι πρόκειται για μια αυτόφωτη, αυθύπαρκτη και αυτενεργούσα πολιτική και αυτοδιοικητική προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι εξελέγη από την δημοτική ομάδα ως μεταβατικός Δήμαρχος, με τα την αρπαγή Παπαστεργίου από την κεντρική διοίκηση, ομοφώνως παρά μία. Όταν κάποιος διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά δεν πατρονάρεται, δεν γίνεται άθυρμα και ανδράποδον  κανενός, δεν μανιπουλάρεται, δεν ετεροπροσδιορίζεται αλλά αυτοπροσδιορίζεται. Και κάτι τελευταίο. Ο Νίκος ο Σακκάς δεν είναι αναλώσιμον είδος. Ήρθε για να μείνει. Θαναι δήμαρχος μακράς πνοής, και η ‘’Επανεκκίνηση’’  βαθέως χρόνου, και πολύ δύσκολα θα βρεθεί υποκατάστατο αυτοδιοικητικό σχήμα αυτής. Άλλωστε το ποσοστό 60 plus που έλαβε στις εκλογές του Οκτωβρίου και το οποίο αποτελεί ιστορικό ποσοστό, και μάλιστα ένα μήνα μετά τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή που γνώρισε ο Δήμος Τρικκαίων το επιβεβαιώνει και το καταμαρτυρεί. Αυτά. Έτσι, για να τελειώνουμε με τους πλάγιους λόγους, τις πλαγιοκοπήσεις, τα πατερναλιστικά υπονοούμενα, και τα υπογάστρια χτυπήματα κάποιων ‘’αγωνιούντων’’, ‘’ανησυχούντων’’ και κατασκευαστών σεναρίων. Παιδιά ηρεμείστε.

Άντε, και καλή χρονιά”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης