Παραπολιτικά

Συντετριμμένος ο Ηλιάδης για το χαμό της κουμπάρας του Φώφης Γεννηματά

Ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στις τελευταίες εθνικές εκλογές έχασε ίσως ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής του. Με τη Φώφη Γεννηματά τον συνέδεε στενή οικογενειακή φιλία ετών, η οποία μάλιστα επισφραγίστηκε τον περασμένο Απρίλιο με “κουμπαριά” καθώς η εκλιπούσα τον πάντρεψε με τη Ρία Ακρίβου.

 

Λόγω της φιλίας του με τη Γεννηματά και μόνο αυτής ο Ηλιάδης μπήκε στην πολιτική, ήταν μέλος του πυρήνα συνεργατών και στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. και στο προεδρείο μάλιστα στο τελευταίο συνέδριο του 2019. Η Φώφη Γεννηματά φιλοξενούνταν συχνά στο σπίτι του Γιώργου Ηλιάδη στα Τρίκαλα ενώ τα καλοκαίρια πέρναγαν πάντα μαζί, οικογενειακά, αρκετές μέρες διακοπών στο σπίτι του πρώτου στον Αγιόκαμπο. Χθες το πρωί ο Ηλιάδης ειδοποιήθηκε από τους πρώτους για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της προέδρου και έφυγε για Αθήνα εσπευσμένα προκειμένου να βρεθεί στον “Ευαγγελισμό” με τους δικούς της ανθρώπους.

Στα social media έριξε “μαύρο” και αργά το βράδυ της Δευτέρας βρήκε το κουράγιο να αποχαιρετήσει με δυο λέξεις την αγαπημένη του φίλη:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης