Παραπολιτικά

“Σφαγή” στην παράταξη Σακκά στο παρά 1΄

Βγήκαν “μαχαίρια” στην παράταξη της “Επανεκκίνησης” στο παρά 1΄ κυριολεκτικά της κατάθεσης του ψηφοδελτίου προς επικύρωση στο Πρωτοδικείο.

 

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η πληροφορία που διέρρευσε από το μεσημέρι της Τρίτης για είσοδο και του Γιώργου Μητσιούλη στον συνδυασμό, επικεφαλής της παράταξης “Τρίκκης Πολιτεία”. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  στην προσωπική αυτή απόφαση του Νίκου Σακκά αντέδρασαν έντονα δυο εν ενεργεία αντιδήμαρχοι, οι οποίοι μάλιστα φέροντα. Αντιδράσεις υπήρξαν και από εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους του περιβάλλοντος Παπαστεργίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν ακόμη και απειλές προς τον δήμαρχο για αποχωρήσεις οι οποίες φέρεται να αποφεύχθηκαν μετά από διαπραγματεύσεις και παρεμβάσεις των ψυχραιμοτέρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράταξη καταγράφονται μουρμούρες εδώ και αρκετές εβδομάδες όπως έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr ΕΔΩ, καθώς χρεώνουν στον δήμαρχο Νίκο Σακκά ότι καίτοι νεοεκλεγείς λαμβάνει μόνος του κρίσιμες αποφάσεις για τον συνδυασμό, δίχως να συζητάει με τα παλαιότερα μέλη και εν ενεργεία συμβούλους, ενώ του χρεώνουν και απόλυτη ταύτιση με τη “Νομαρχία”.

Όπως και να ‘χει η εικόνα δεν είναι καλή και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί την… επαύριο των εκλογών και αναλόγως της σύνθεσης της νέας Δημοτικής ομάδας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης