Παραπολιτικά

Τι συμβαίνει με τον Κωτούλα στην Καλαμπάκα;

Προκαλεί απορίες η στάση του Σόλωνα Κωτούλα, έγκριτου γιατρού και επιστήμονα, ο οποίος εσχάτως εξεδήλωσε ενδιαφέρον να κατέλθει για δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων. Γιατί προκαλεί απορίες; Μα γιατί με το “γεια σας, ενδιαφέρομαι” εξαπολύει απρόκλητες επιθέσεις στην παράταξη της… αξιωματικής αντιπολίτευσης (!!!) και όχι κατά της Δημοτικής Αρχής, όπως θα ήταν λογικό κι αναμενόμενο.

 

Εκτός των προσωπικών, πολιτικών, επιθέσεων σε πρόσωπα γνωστά και καταξιωμένα στην Καλαμπάκα-δίχως καμία αφορμή- όπως ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Δ.Σ. Ζώης Χαλατσάκης και η πρώην αντιδήμαρχος Λίλα Μπαντέκα-Νάνη- πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ- ο γιατρός έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί το δικαίωμα και υποχρέωση εκ του Νόμου της “Δύναμης Ευθύνης” να εκλέξει νέο επικεφαλής μετά το χαμό του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη, λέγοντας μάλιστα ότι… δεν τους βλέπει πολιτικά (δηλώσεις στο ράδιο Σταγών ΕΔΩ).

Σημειώνεται ότι η παράταξη “Δύναμη Ευθύνης” είναι η παράταξη του 43,8%-ποσοστό που έλαβε στις εκλογές του 2019-και αυτή τη στιγμή η πλειοψηφούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με 14 συμβούλους έναντι 9 του δημάρχου. Όσο για αντίδραση από την παράταξη Αβραμόπουλου; Τόσο ο ίδιος ο επικεφαλής, Λευτέρης Αβραμόπουλος όσο και οι Ζώης Χαλατσάκης, Λίλα Μπαντέκα-Νάνη περιορίζονται να πουν μονάχα πως “εμείς προχωράμε ενωτικά. Έχουμε αγωνία για τον τόπο μας, αναζητούμε καθημερινά λύσεις καθώς η Δημοτική Αρχή δείχνει να τα ‘χει χαμένα και δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο. Δήμος Μετεώρων… 2023. Εκεί είναι το βλέμμα μας”… 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης