Παραπολιτικά

Το σκεπτικό του ανασχηματισμού και η περίπτωση Σκρέκα-Παπαστεργίου

TRIKALAVOICE.GR

Την επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη μετακίνηση του Aδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζεται η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία από υφυπουργός Παιδείας ορίζεται υπουργός Εργασίας.

 

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν χθες ότι ο «πρωθυπουργός, όπως έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν κρίνει, προχωράει σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου. Και σε αυτή την περίπτωση έδρασε άμεσα και αποφασιστικά για να έχουμε ένα πιο δυναμικό ξεκίνημα τη νέα χρονιά σε κρίσιμους τομείς».

Στα καθ’ ημάς οι Τρικαλινοί υπουργοί Κώστας Σκρέκας και Δημήτρης Παπαστεργίου δεν μπήκαν ποτέ στη “ρουλέτα” των αλλαγών. Αφενός η προσπάθεια του Σκρέκα στο Ανάπτυξης με αντίπαλο την ακρίβεια κρίνεται πετυχημένη, δεδομένου των συνθηκών, αφετέρου δε στον Παπαστεργίου είναι δεδομένο ότι θα δοθεί χρόνος να δουλέψει στο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που του ανατέθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Αμφότεροι έχουν την εμφανή στήριξη του πρωθυπουργού, οπότε και… ευσεβείς πόθοι κάποιων στα Τρίκαλα, θα παραμείνουν ευσεβείς πόθοι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης