Παραπολιτικά

Το Τρικαλινό… λόμπι, στους Θεσσαλούς βιομηχάνους!!!

Πλαισιούμενος από πλειάδα Τρικαλινών θεσμικών παραγόντων έκανε είσοδο στο Imperial στη Λάρισα χθες το βράδυ ο υπουργός της Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

 

Ο υπουργός ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης του ΣΘΕΒ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέπτυξε στρατηγική της κυβέρνησης για τον μετασχηματισμό του παραγωγικού και οικονομικού μοντέλου της Θεσσαλίας.

«Η  γρήγορη θεραπεία των πληγών που άφησε πίσω της η πιο έντονη θεομηνία που έχει πλήξει τον τόπο μας εδώ και δεκαετίες είναι η κινητήριος δύναμη ώστε η Θεσσαλία να γίνει οικονομικά και κοινωνικά πιο ισχυρή, αλλά και πιο ανθεκτική στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής», υπογράμμισε ο Τρικαλινός Υπουργός. Ο ίδιος, έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής παραγωγικής βάσης για την αναστροφή της γήρανσης το πληθυσμού, αναφέροντας ότι  «ενισχύεται ουσιαστικά ο πρωτογενής και ο δευτερογενής τομέας της παραγωγής ώστε να δημιουργηθούν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και να υπάρξει αναστροφή της δημογραφικής πτώσης».

Στη φωτογραφία του trikalavoice.gr διακρίνεται ο Κώστας Σκρέκας πλαισιούμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και της ΔΕΥΑΤ Χρήστο Μπλουγούρα, τον αντιπρόεδρο του ΕΣΤ Θανάση Φαλτάκα, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκο, τον τέως αντιπεριφερειάρχη, ιατρό, Βασίλη Αναγνωστόπουλο και τον επιχειρηματία Θύμιο Φαλτάκα. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης