Παραπολιτικά

Όσκαρ ατυχίας. Εκλέχτηκε δεύτερη φορά για… 1 μέρα βουλευτής ο Οικονόμου!!!

Ο Γιώργος Οικονόμου, ψυχίατρος και πολιτικός, κουμπάρος και προνομιακός συνομιλητής του Νίκου Ανδρουλάκη μόλις κατέγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ στο βιογραφικό του, που όμοιό του δεν έχει άλλος πολιτικός στην Ελλάδα.

 

Εκλέχτηκε δυο φορές βουλευτής Τρικάλων, ορκίστηκε δυο φορές στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά διατήρησε και τις δυο φορές την έδρα του για… ένα 24ωρο. Η πρώτη φορά ήταν τον Μάιο του 2012 όταν και εκλέχτηκε μεν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο το κόμμα κατέρρευσε στις εκλογές που ακολούθησαν τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς και η έδρα χάθηκε. Έμεινε εκτός 10 χρόνια και διεκδίκησε εκ νέου την είσοδό του στη Βουλή. Την πέτυχε στις 21 Μαϊου, ορκίστηκε λίγες μέρες αργότερα, αλλά και πάλι η Βουλή διαλύθηκε για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιούνη. Στις δεύτερες εκλογές ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου, κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα (14.86% από 12.18%) ωστόσο δεν πέτυχε την εκλογή του!… Μιλάμε για Όσκαρ ατυχίας.

Σε δήλωσή του ο ίδιος εμφανίζεται ψύχραιμος και αναφέρει:

“Θέλω να ευχαριστήσω τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, και κυρίως αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, και να συγχαρώ τους καταπληκτικούς συνεργάτες και φίλους που μου χάρισαν μια μεγάλη προσωπική επιτυχία.
Συγχαίρω τον Κώστα, τον Σάκη, την Κατερίνα και την Μαρίνα για την εκλογή τους. Είμαι σίγουρος ότι θα καταθέσουν στη Βουλή την καλύτερη τους προσπάθεια.
Εμείς όλοι μαζί στο ΠΑΣΟΚ κάναμε ένα ακόμη βήμα στην ανοδική πορεία που σταθερά διαγράφει το Κίνημα μας.
Δυναμώνουμε, ανανεωνόμαστε και προχωράμε”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης