Τοπικά

Άμεση εξιχνίαση κλοπής στα Τρίκαλα, με ενέργειες του Διοικητή Ασφαλείας

Άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων και προσωπικά ο διοικητής της Γιώργος Λιούρας προχώρησαν σε ακόμη μια άμεση εξιχνίαση κλοπής εντός της πόλης, επιβεβαιώνοντας πως λειτουργούν συντονισμένα στην πάταξη πάσης φύσεως εγκληματικότητας.

 

Μάλιστα με επιστολή του προς το trikalavoice.gr πολίτης που έπεσε θύμα κλοπής χθες Παρασκευή ευχαριστεί “τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων και προσωπικά τον διοικητή της κ. Γιώργο Λιούρα για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν αμέσως σε καταγγελία κλοπής που έγινε από μέρους μας και μέσα σε λίγες ώρες μας επέστρεψαν το κλαπέν ηλεκτρικό πατίνι. Ενέργειες σαν αυτές μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς, σε δύσκολους και περίεργους καιρούς”.

Τι συνέβη; Αυτό ακριβώς που αναφέρει στην επιστολή του ο αναγνώστης μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr δυο άτομα έκλεψαν ηλεκτρικό πατίνι από αυλή σπιτιού της πόλης. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια και ο διοικητής της Γιώργος Λιούρας, ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και μέσα σε λίγη ώρα, μαζί με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής του, εντόπισαν τους δράστες, προχώρησαν στη σύλληψή τους και απέδωσαν το ηλεκτρικό πατίνι στον ιδιοκτήτη του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης