Τοπικά

Άντεξε το δίκτυο της ΔΕΥΑΤ. Τι λέει ο Άκης Αναστασίου

Την ώρα που άλλες πόλεις, όπως ο Βόλος για παράδειγμα έμεναν χωρίς νερό έως και 10 μέρες λόγω καταστροφών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες, το δίκτυο της ΔΕΥΑΤ αποδεικνύονταν ανθεκτικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόλη των Τρικάλων στο μεγαλύτερο μέρος της έμεινε μόλις για λίγες ώρες χωρίς υδροδότηση και στο σύνολό της έως ένα 24ωρο μετά.

 

 

Το νερό αποδόθηκε στους πολίτες καθαρό και πόσιμο, όπως και στα περισσότερα χωριά της περιοχής, ενώ το πιστοποιημένο εργαστήριο διενεργεί καθημερινούς ελέγχους διασφαλίζοντας την ποιόητά του και κατά συνέπεια τη Δημόσια Υγεία. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως δεν έχουμε αύξηση των γαστρεντερίτιδων 15 μέρες μετά τις πλημμύρες. Ακόμη παραμένουν περίπου 10 χωριά χωρίς πόσιμο νερό, αλλά με τις κατάλληλες εργασίες που γίνονται καθημερινά από τα συνεργεία της επιχείρησης θεωρείται ότι στα επόμενα 24ωρα θα επανέλθει η κανονικότητα.

Όπως λέει στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου, ο οποίος και ο ίδιος υπερέβαλε εαυτόν αυτές τις μέρες “απέδωσαν τα σημαντικά έργα υποδομής στα οποία προχώρησε η ΔΕΥΑΤ τα τελευταία 10 χρόνια. Η υδροδότηση εξασφαλίστηκε εξ αρχής και με οι συνεχείς έλεγχοι επιβεβαιώνουν την καθαρότητα και καταλληλότητά του. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και τα επόμενα χρόνια ώστε να προσφέρουμε σε Τρικαλινούς και επισκέπτες καθαρό νερό”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης