Τοπικά

Έβγαλε δεκάδες Καλαμπακιώτες στους δρόμους ο Αβραμόπουλος (φώτο)

Με μια εξαιρετική πρωτοβουλία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, η Καλαμπάκα μπήκε φέτος στο χάρτη του Penny Marathon, ενός αγώνα που διεξάγεται την ίδια μέρα σε δεκάδες πόλεις του κόσμου με στόχο να ευαισθητοποιήσει για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Η εθελοντική δράση ξεκίνησε χθες το πρωί από την πλατεία Καστρακίου και κατέληξε στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους συμμετέχοντες τονίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι συνέργειες στην εποχή μας για να καταστούν η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων πρωταγωνιστές. Δείτε αναλυτικά τι λέει:
“Σήμερα η Καλαμπάκα φόρεσε τα γιορτινά της και οι άνθρωποί της απέδειξαν πόσο φιλόξενοι είναι όχι μόνο προς τους επισκέπτες της, αλλά και στα ίδια τα αδέσποτα ζωάκια τα οποία ζητούν ένα χάδι, λίγη τροφή και νερό από εμάς. Αναζητούν ένα χώρο για να ζήσουν κι αυτά… Η μαζική συμμετοχή στον Penny Marathon, μια εκδήλωση παγκοσμίου βεληνεκούς που λαμβάνει χώρα την ίδια μέρα και ώρες σε δεκάδες μικρές και μεγάλες πόλεις του κόσμου, επιβεβαιώνει αυτό που πάντα λέγαμε, ότι μπορούμε να φέρουμε την Καλαμπάκα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μέσα από εθελοντικές δράσεις συμμετέχουμε και αλλάζουμε την πόλη μας. Στείλαμε για άλλη μια φορά μήνυμα σήμερα ότι… ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη σημερινή μας δράση και ιδιαίτερα τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Το μέλλον είναι στα χέρια μας. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε…”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης