Τοπικά

Έδωσαν… ζωή οι Τρικαλινοί αστυνομικοί (φώτο)

Λίγες μόλις ώρες μετά τη μέρα που γιορτάζεται το πιο ξεχωριστό ανθρώπινο συναίσθημα, η αγάπη (14 Φεβρουαρίου), η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων προσκάλεσε τα μέλη της να μοιράσουν λίγο από το πλεόνασμα αγάπης που έχουν μέσα τους, μέσα από τη συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία, σε χώρο του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

 

 

Για άλλη μια φορά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρες 09.00-13.00,  πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή των Τρικαλινών Αστυνομικών και πολιτών αιμοληψία, αξιοποιώντας το πλεόνασμα αγάπης και ενσυναίσθησης, προστατεύοντας αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά μας στη δεδομένη, αλλά και κάθε άλλη συγκυρία.

 

Όπως λένε ο πρόεδρος και ο γ.γ. της Ένωσης Γιάννης Αναγνώστου και Λάμπρος Μητσικός «αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. ΜΗΤΡΑΙΝΑ Δημήτριο, τον Β΄ Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο, όλους τους συναδέλφους και πολίτες για την τεράστια αυτή συμμετοχή καθώς και τη Διευθύντρια, το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων, χάρη στους οποίους πραγματοποιείται ασφαλή, ομαλά και αποτελεσματικά η εθελοντική μας αιμοδοσία. Επίσης να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τρικκαίων κ. ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ Βασίλειο για την προσφορά του με ζελεδάκια Ω3, έχοντας ως αποτέλεσμα την τόνωση του οργανισμού των συμμετεχόντων».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης