Τοπικά

Ένα γεμάτο ΣΚ του υπουργού Κ. Σκρέκα στα Τρίκαλα (εικόνες)

Μετά από ένα διήμερο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θράκη και τα εγκαίνια νέων έργων υποδομής της ΔΕΗ ο Κώστας Σκρέκας επέστρεψε το Σαββατοκύριακο στην εκλογική του περιφέρεια και έδωσε το παρών σε σειρά εκδηλώσεων.

 

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου Αργιθεατών συγχαίροντας τους ανθρώπους αυτούς που “δυναμώνουν τις ρίζες μας, διατηρούν τις παραδόσεις μας και τις μεταφέρουν από τις παλαιότερες στις νεότερες γενιές. Έχουμε ευθύνη για τη διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”.
Ο Κώστας Σκρέκας έδωσε το παρών επίσης στην μεγάλη εκδήλωση της Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, καθώς είναι άρρηκτοι οι δεσμοί του με την Εκκλησία και στηρίζει με κάθε τρόπο διαχρονικά το πνευματικό έργο αυτής. Βρέθηκε επίσης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλες της Αγάπης». “Η συνεισφορά και οι δράσεις του δραστήριου Φιλανθρωπικού Σωματείου αποτελούν την καλύτερη έκφανση της προσφοράς στην Κοινωνία και στον Άνθρωπο” δήλωσε σχετικά “και είμαι βέβαιος ότι το ιστορικό Σωματείο «Φίλες της Αγάπης» θα συνεχίσει, με την ίδια θέρμη, την αξιέπαινη δράση του. Αξίζει να στηρίξουμε κάθε του προσπάθεια”!
Τέλος το απόγευμα της Κυριακής παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, δίνοντας τα εύσημα στους ανθρώπους αυτούς που χάρη στην αγάπη τους για τη φύση φροντίζουν και προσέχουν το περιβάλλον, με πράξεις και ενέργειες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης