Τοπικά

Ένταση στην Καλαμπάκα για την υπόθεση Βασιλακόπουλου-Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Ένταση επικρατεί στην Καλαμπάκα τα τελευταία 24ωρα και μετά την καταγγελία του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι προπηλακίστηκε από ιδιοκτήτη ταβέρνας στο Καστράκι όταν του έκανε ο ίδιος και συνάδελφοί του παρατήρηση να ελέγχει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των πελατών του στον κλειστό χώρο.

 

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου και στο περιθώριο συνεδρίου που διεξήχθη στην περιοχή και πήρε διαστάσεις καθώς ο Θ. Βασιλακόπουλος το κατήγγειλε ζωντανά σε όλα τα βραδινά δελτία ειδήσεων των καναλιών. Από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και σημειώνεται ότι από την φαρμακευτική εταιρεία η οποία είχε κλείσει το τραπέζι του είχε επισημανθεί ότι όλοι οι γιατροί είναι εμβολιασμένοι και δεν χρειάζονταν έλεγχος πιστοποιητικών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η αστυνομία η οποία εκλήθη στο σημείο και έκανε τους απαραίτητους ελέγχους στους άλλους πελάτες της ταβέρνας δεν διαπίστωσε καμία παράβαση. Ακόμη ο ίδιος ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, αλλά και άλλοι καταστηματάρχες της περιοχής έσπευσαν στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι γιατροί ζητώντας συγνώμη από τον Θ. Βασιλακόπουλο και διαβεβαιώνοντας πως το περιστατικό ήταν μεμονωμένο και δεν θα πρέπει να στιγματίζεται όλη η περιοχή.

Τέλος ο Καθηγητής διευκρίνισε πως τελικά δεν θα προχωρήσει σε μηνύσεις καθώς δεν είναι στόχος του να τιμωρήσει κανέναν, αλλά να ενεργοποιήσει την κοινωνία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης