Τοπικά

Ένταση στην παρέλαση των Τρικάλων-Έλλειψη σεβασμού καταγγέλλει η οικογένεια Πλακιά (video)

Ένταση επικράτησε στο τελευταίο κομμάτι της παρέλασης στα Τρίκαλα, με την οικογένεια Πλακιά που έχασε τα τρία της κορίτσια στο δυστύχημα των Τεμπών να αντιδρά με αποδοκιμασίες και να καταγγέλλει έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους στο δράμα τους.

 

Οι Δημήτρης Πλακιάς, Νίκος και Σοφία Πλακιά παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ πριν την έναρξη αυτής εναπόθεσαν στην εξέδρα ένα μπουκέτο λουλούδια. Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, όπως και η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή είχαν νωρίτερα συγκινητική συνάντηση μαζί τους, αποδίδοντάς τους σεβασμό στο δράμα που βιώνουν.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η οικογένεια Πλακιά χειροκτότησε και ευχαρίστησε τη μαθητιώσσα νεολαία που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους, ενώ προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν και οι ίδιοι εξήγησαν αργότερα πως “το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν”. Δείτε τα βίντεο:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης