Ροή Τοπικά

Έπεσαν πρόστιμα στην Καλαμπάκα για χρήση μάσκας

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, στην Καλαμπάκα οι έλεγχοι για την εφαρμογή των κανόνων προφύλαξης έναντι του COVID-19, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικές σούπερ μάρκετ κλπ..

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora.gr πραγματοποιήθηκαν χθες και θα συνεχιστούν έλεγχοι σε σούπέρ μάρκετ αλλά και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καλαμπάκα και βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε καταναλωτές που δεν φορούσαν μάσκα.

Σημειώνεται ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί γνωστοποιούν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή όλους τους ελέγχους που διενήργησαν και τις κυρώσεις που επεβλήθησαν σχετικά. Οι διατάξεις της ΚΥΑ Β2798/11.7.2020 δεσμεύουν αφενός τις επιχειρήσεις και τους φορείς ως προς την τήρηση των κανόνων, αφετέρου καθιστούν υπεύθυνες τις ελεγκτικές αρχές ως προς την εποπτεία, τον έλεγχο και την επιβολή κυρώσεων αυτών» αναφέρει η εγκύκλιος.

Επιχειρήσεις και πολίτες καλούνται να συμμορφωθούν με τη νέα τάξη πραγμάτων και να συμμορφωθούν με τα μέτρα προστασίας, ώστε να αποφευχθεί ένα νέο κύμα κρουσμάτων κοροναϊού.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης