Τοπικά

Έπεσε η αυλαία του “Μύλου των Ξωτικών” με συναυλία του Χατζηγιάννη (εικόνες)

Με ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και φίλες του Μύλου των Ξωτικών, η 12η διοργάνωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας τη γλυκιά της ανάμνηση. Το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2034 – και παρά τη βροχή – η τελετή λήξης αγκάλιασε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, κάθε τρικαλινό και τρικαλινή, κάθε παιδί (… όλων των ηλικιών) που έζησε από κοντά αυτή την όμορφη γιορτή.

 

 

Ο μικρός πρίγκηπας, η νεράιδα, ο Αη βασίλης, οι πιλότοι, η αστρονόμος, όλες οι μασκότ και όλα τα ξωτικά πρωταγωνίστησαν σε μια γιορτή αντάξια του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκο της Ελλάδας.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς αναφέρθηκε στη διοργάνωση και στη λάμψη που αυτή έδωσε μετά τις δύσκολες ημέρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Στάθηκε ιδιαίτερα στο μεράκι, την αγάπη, την ομαδική δουλειά όλων των εργαζομένων και όλης της ομάδας, δίνοντας το νέο, πιο μεγάλο ραντεβού στην ερχόμενη 13η διοργάνωση.
Για 9 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της e-trikala ΑΕ ο Γιάννης Κωτούλας, ο οποίος αποχαιρέτησε τη δημοτική εταιρεία και τη μεγάλη αυτή γιορτή με λόγια καρδιάς για τις όμορφες στιγμές και τη συνεργασία με όλους και όλες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Οδυσσέας Ράπτης στάθηκε ιδιαιτέρως στη συμβολή των μελών της οργανωτικής επιτροπής αλλά και κάθε εργαζόμενου στον Μύλο, τονίζοντας τη συνεργασία, την έμφαση στην καθαριότητα και όλη την προσπάθεια που καταβλήθηκε.
Η όμορφη γιορτή, μετά τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ολοκληρώθηκε με μια συναυλία – ορόσημο από τον αγαπημένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη. Με τις πάμπολλες επιτυχίες του ξεσήκωσε το κοινό και απογείωσε το κέφι, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πιο ζεστή, την πιο χαρούμενη γιορτή, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης