Ροή Τοπικά

Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στα Μετέωρα η Ferrari F8 Tributo (εικόνες)

Το Club Passione Rossa , το μεγαλύτερο fun club της Ferrari και ο πρόεδρος του Fabio Barone με την ομάδα του και τη βοήθεια της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα και της Περιφέρειας Θεσσαλίας , επέλεξε την περιοχή των Μετεώρων για ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας. Το πρωί της Τρίτης έλαβε χώρα μια  μοναδική εκδήλωση,  οποία κατέστη  άλλη μια ενέργεια προβολής των προορισμών της  Θεσσαλίας  παγκοσμίως .

 

Συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος οδηγός της Ferrari Fabio Barone και πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa, οδήγησε το «F8 TRIBUTO», έσπασε το ρεκόρ Guiness, διανύοντας της διαδρομή από τα όρια του οικισμού Διάβας μέχρι τον κόμβο της ΔΕΗ στην Καλαμπάκα σε χρόνο 1΄.28΄΄.35 .

“Πρόκειται για ένα παγκόσμιο γεγονός το οποίο προβάλλει την περιοχή μας” δηλώνει στο trikalavoice.gr ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας, συμπληρώνοντας πως “η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστού και δουλεύοντας συλλογικά και μεθοδικά φέρνει τον τόπο μας στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης