Τοπικά

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι Τρικαλινού. Τον συνέλαβαν για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες, 28 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε Βόλο και Τρίκαλα, -4- άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

 

Ειδικότερα, κατά περίπτωση:

 Συνελήφθη, χθες (28-11-2023) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από την οικία του και τον ακινητοποίησαν και ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• -2- νάιλον συσκευασίες και -1- γυάλινο δοχείο με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -74,83- γραμμαρίων,

• -1- μεταλλικό κυτίο που περιείχε ποσότητα σπόρων κάνναβης, βάρους -5,11- γραμμαρίων,

• -2- ζυγαριές ακριβείας,

• -1- τρίφτης &

• -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -12-, -13- και -23- εκατοστών, αντίστοιχα, στο μπαλκόνι της οικίας, τα οποία εκριζώθηκαν.

(επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία των κατασχεθέντων)

 Συνελήφθησαν, χθες (28-11-2023) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε., -2- ημεδαποί άνδρες, διότι κατά τον έλεγχο, κατελήφθησαν να κατέχουν, ο ένας μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -28,32- γραμμαρίων και ο δεύτερος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -0,25- γραμμαρίων. Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

 Συνελήφθη, χθες (28-11-2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αποξηραμένη, βάρους -25,5- γραμμαρίων.

 

 

 

 

 

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης