Τοπικά

Έως και 100% πάνω οι τζίροι στην αγορά των Τρικάλων σε σχέση με το 2019!!!

Αυτό που έγινε την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα Τρίκαλα δεν έχει προηγούμενο. Υπολογίζεται ότι επισκέφτηκαν το “Μύλο των Ξωτικών” πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι και οι επισκέπτες της πόλης υπολογίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του 40ήμερου σε… εκατομμύρια επίσης!!!…

 

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ακόμη και της προ covid εποχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρατηρήθηκε sold out στα καταλύματα του νομού μας, ξενοδοχεία και Airbnb, αλλά και σε… γειτονικών νομών, όπως της Λάρισας, της Καρδίτσας ακόμη και της… Κατερίνης όπου κατέλυαν επισκέπτες από μακριά, προκειμένου να επισκεφτούν το “Μύλο”!!!… Οι άνθρωποι της εστίασης μιλάνε για 100% αύξηση στους τζίρους. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του κορυφαίου bar restaurant της πόλης, του FRAME, που δέχθηκε στη σελίδα του περισσότερες από 150.000 επισκέψεις από πελάτες που ήθελαν να δουν το μενού των ρεβεγιόν κλπ..

Το πλέον ενθαρρυντικό ωστόσο είναι ότι δούλεψαν και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με τους εμπόρους να μιλάνε στο trikalavoice.gr επίσης για αυξημένους τζίρους έως 100% σε σχέση με το 2019. “Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τις δυνατότητες περαιτέρω διασύνδεσης της αγοράς μας με το Μύλο” λέει ο πρόεδρός τους Χρήστος Μπλουγούρας.

Το ζητούμενο πια είναι να κεφαλαιοποιήσουμε όσα έγιναν επί 40 μέρες στα Τρίκαλα και ήδη σχετικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνει ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης