Τοπικά

Αγοραστός για απαγόρευση: «Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος»

Στηρίζει την Κυβερνητική επιλογή ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Ο Κώστας Αγοραστός ήταν από αυτούς που διείδε εγκαίρως το πρόβλημα και μάλιστα με προσωπική του επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικοί όροι στις μετακινήσεις από την Παρασκευή (δείτε ΕΔΩ).

«Πάνω απ’ όλα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η διατήρηση της δημόσιας υγείας» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός στο trikalavoice.gr λίγο μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας ότι «είναι απολύτως σωστή η απόφαση περιορισμού της κυκλοφορίας, η οποία θα εφαρμοστεί από το πρωί της Δευτέρας».

Ο ίδιος καταλήγει με μια φράση του Τεοντόρ Ρούσβελτ που είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη ευρεία σύσκεψη με τους περιφερειάρχες στο Μαξίμου: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε, εξόν από τον ίδιο το φόβο. Ανώνυμος,  παράλογος και αναιτιολόγητος φόβος που παραλύει τις προσπάθειες να μετατρέψει κανείς την υποχώρηση σε προέλαση».

Σημειώνεται ότι και ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε απόψε μια άλλη φράση του Ρούσβελτ, «Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση.  Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης