Ροή Τοπικά

Αγοραστός: «Το σκέφτομαι για την ΕΝΠΕ. Έχουμε έργο μπροστά μας»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την επανεκλογή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αν και θέτει υψηλές προτεραιότητες για έργα στην περιοχή μας.

Ο Κώστας Αγοραστός κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου έθεσε τις προτεραιότητες για ένα «επιτελικό Κράτος. Αντιμετώπιση του δουλοκτητικού κράτους, γιατί επιτελικό κράτος σημαίνει περιφερειακή διακυβέρνηση. Πρέπει να υπάρξει συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να προχωρήσουμε σε μια περιφερειακή διακυβέρνηση, μέσα από την επιστροφή φόρων που έχουν παρακρατηθεί, αλλά και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για απαλλοτριώσεις, επιτάξεις, αλλά και για την εκτέλεση των έργων».

Η προεδρία της ΕΝΠΕ

Ο Κώστας Αγοραστός στο περιθώριο της συνάντησης με τον πρωθυπουργό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), αν και όπως δήλωσε στο trikalavoice.gr «έχουμε σημαντικό έργο να τρέξουμε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Υπάρχουν σημαντικά έργα πνοής που έχουμε βάλει στοίχημα να ολοκληρώσουμε-όπως π.χ. η εκτροπή του Αχελώου-και δουλεύουμε ήδη γι’ αυτό. Παράλληλα στοχεύουμε στην προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Θα το δούμε ωστόσο και για την ΕΝ.ΠΕ…».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης