Τοπικά

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Ο 46χρονος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφτηκε χθες στα Τρίκαλα.

 

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1  ο 46χρονος πατροκτόνος φέρεται να επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με αλυσοπρίονο, αφού σκότωσε τον 77χρονο πατέρα του. Ο 46χρονος Δ.Κ. νοσηλεύεται για το λόγο αυτό στο Νοσοκομείο Τρικάλων, φρουρούμενος. Ακόμη, προφανώς, δεν έχει κληθεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει καθώς δεν είναι σε θέση. Δείτε το απόσπασμα παρακάτω στη 1 ώρα και 4 λεπτά:

Γείτονες δεν υπάρχουν, καθώς το περιστατικό συνέβη στο τέρμα της οδού Καρδίτσης, όπου δεν υπάρχουν κατοικίες παρά μόνο μάντρες, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές στο trikalavoice.gr η ψυχολογική κατάσταση και των δυο δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα και μετά το θάνατο της μητέρας της οικογένειας. Φέρονται οι δυο άντρες να είχαν συχνές αψιμαχίες, οι οποίες τελικά και οδήγησαν στο φρικτό τέλος. Ο δράστης, που αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται γενικά ως “ήσυχο παιδί”.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης