Τοπικά

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΤΕΕ Τρικάλων για τον Δήμο με αφορμή το e-trikala

trikalavoice.gr

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΕΕ Τρικάλων με αφορμή τη μη εκπροσώπησή του στο Δ.Σ. της e-trikala, από τα μέλη που πρότεινε.

 

 

Αναλυτικά:

“Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων μηχανικών αλλά και των Τρικαλινών πολιτών για την εκπροσώπηση του ΤΕΕ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας ΟΤΑ – e-Trikala Α.Ε. για την περίοδο θητείας 2024-2029 γίνονται γνωστά τα κάτωθι:

 

  • Η Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων έλαβε το υπ’αριθμ. 01/09-01-2024 έγγραφο με το οποίο η e-Trikala μας καλούσε να ορίσουμε τακτικό και αναπληρωματικό μέλος για την εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της e-Trikala Α.Ε. για την περίοδο θητείας 2024-2029.
  • Με το υπ’αριθμ. 01/12-01-2024 η Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων έπειτα από συνεδρίαση έστειλε απαντητικό έγγραφο στην e-Trikala Α.Ε. με το οποίο όριζε τα 2 μέλη (τακτικό και αναπληρωματικό) που θα εκπροσωπούσαν το ΤΕΕ στο στο Δ.Σ. της e-Trikala Α.Ε. για την περίοδο θητείας 2024-2029.
  • Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/01/2024 προτάθηκαν ως εκπρόσωποι ΤΕΕ στο Δ.Σ. της e-Trikala Α.Ε., μηχανικοί που δεν έχουν προκύψει από έγγραφο του επίσημου οργάνου του φορέα που είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων.
  • Ως εκ τούτου το ΤΕΕ, ο θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και επίσημος εκπρόσωπος όλων των διπλωματούχων μηχανικών δεν εκπροσωπείται μέχρι νεωτέρας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας ΟΤΑ – e-Trikala Α.Ε. για την περίοδο θητείας 2024-2029.

Συνοψίζοντας, επισημαίνουμε ότι παραμένουμε, όπως πάντα, στη διάθεση των αρμόδιων φορέων
για οποιαδήποτε τεχνική συνεισφορά με απώτερο σκοπό το όφελος των πολιτών.

Εκ της Ν.Ε ΤΕΕ Τρικάλων”.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης