Τοπικά

Ανάρπαστα τα καινούργια διαμερίσματα στα Τρίκαλα

Εκρηκτική ανοικοδόμηση καταγράφεται στα Τρίκαλα και στην ευρύτερη περιοχή με περισσότερες από 250 νέες οικοδομικές άδειες να έχουν εκδοθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τα νεόδμητα διαμερίσματα των πολυκατοικιών που ανεγείρονται αυτή τη περίοδο στα Τρίκαλα, ενώ κινείται και η αγορά οικοπέδων εντός και στις… παρυφές της πόλης. Οι ίδιοι βλέπουν πως στο χώρο των ακινήτων ξεκινά μια νέα άνθιση που θα αποδώσει καρπούς, δεδομένου πως η κτηματαγορά και η κατασκευή νέων οικοδόμων είχε παγώσει κατά την περίοδο της δεκαετούς κρίσης.

«Η αγορά νεόδμητων διαμερισμάτων εξελίσσεται με εκρηκτικά αυξητικούς ρυθμούς» λένε στο trikalavoice.gr οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν γνώση της κατάστασης που διαμορφώνεται, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν περιπτώσεις οικοδομών που πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή τους έχει πωληθεί το 100% των διαμερισμάτων τους».

Ξεκινάει ο Ε-65 μέχρι Γρεβενά. Πότε βγαίνουμε στην Εγνατία Οδό

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης