Τοπικά

Ανέλαβε καθήκοντα ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας ο Παναγιώτης Ντιντής

Αμεσα ξεκίνησε τη συνεργασία και την ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, ο νέος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ντιντής.

 

Ο ίδιος ορίστηκε από τον απελθόντα και νυν Δήμαρχο Τρικκαίων, Νίκο Σακκά, να αναλάβει τα καθήκοντα του αντιδημάρχου. Από το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023 ο κ. Ντιντής, αρχικώς σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ενημερώθηκε για όλα τα βασικά ζητήματα της Διεύθυνσης, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων και σχετίζεται άμεσα με την πρόνοια, το Κέντρο Κοινότητας, τα ΚΑΠΗ, τα ΚΔΑΠ, τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς. Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε στους ήδη λειτουργούντες παιδικούς σταθμούς και τη στήριξη στην τρικαλινή οικογένεια, στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τα ΚΑΠΗ, στον τρόπο λειτουργίας των ΚΔΑΠ και στην πρόσθετη προώθηση του έργου τους από τον Δήμο Τρικκαίων, καθώς και στα προγράμματα ενίσχυσης των αδύναμων οικονομικά πολιτών.
Σημείωσε, δε, ότι η δημοτική αρχή συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των πολιτών και να ενισχύει κάθε πτυχή της κοινωνικής μέριμνας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που παρέχει ο νόμος.
Στη συνέχεια ο νέος αντιδήμαρχος κ. Ντιντής ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. Στ Πελίγκου και τα στελέχη της, για τα ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης