Τοπικά

Ανακοίνωση της εταιρίας Τζιατζιάς Χ. Στέφανος, Βιοτεχνία ζωοτροφών, Αγίοι Αποστόλοι Τρικάλων

Κατά τις ημερομηνίες 21/01/2022, 27/01/2022 και 4/2/2002 υπήρξε διακοπή ρεύματος από 08:00 έως 16:00, ώρες εργασίας της επιχείρησής μας, λόγω εργολαβικών εργασιών για την σύνδεση με τη ΔΕΔΔΗΕ με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Την 11/2/2022 και ώρα 08:00 διακόπηκε πάλι η ηλεκτροδότηση πάρα τις παρακλήσεις μας.

 

Κατά τις δυο πρώτες διακοπές δεχθήκαμε την προηγούμενη ημέρα αυτών, μία απλή τηλεφωνική ενημέρωση από εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ χωρίς αναφορά του ονόματός του, ενώ για την διακοπή στις 4 /2/2022 προηγήθηκε επίσης τηλεφωνική προειδοποίηση κατά την οποία εκφράσαμε ενστάσεις κι απορίες και ζητήσαμε απαντήσεις αλλά λάβαμε υπεκφυγές, αοριστίες κι ασάφειες. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας, κανένας υπεύθυνος δεν μερίμνησε να πράξει τα δέοντα και νόμιμα, δηλ. να εφαρμόσει τον κανονισμό της ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιώντας την επιχείρησή μου εντός της νόμιμης προθεσμίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε τις ημέρες αυτές η επιχείρηση βρέθηκε σε αναστάτωση, σταμάτησε η παραγωγή και υπέστη ζημιά. Είναι λυπηρό τη σημερινή εποχή μετά  την  κρίση λόγω  της πανδημίας να υφιστάμεθα τα παραπάνω και μάλιστα επειδή ο υπεύθυνος φορέας δεν έπραξε τα δέοντα. Δεν νοείται να παραλύει μια επιχείρηση και να μην υπάρχουν τρόποι εξυπηρέτησης παροχής ρεύματος όπως για παράδειγμα εκτροπή από άλλη γραμμή με παροχή ρεύματος.

Έτσι βοηθιέται η επιχειρηματικότητα, η μείωση της ανεργίας και επέρχεται η ανάπτυξη;

Σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχει τήρηση των νομών και υπευθυνότητα;

Η απάντηση και το συμπέρασμα δικό σας!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης