Τοπικά

Αναχωρεί για την Αμερική Τρικαλινός κληρικός

Ο πατέρας Σπυρίδωνας Μεγαρχιώτης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης, αναχωρεί, δι’ ευχών του αγίου Τρίκκης, για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου και θα εξυπηρετεί Λειτουργικά και για το επόμενο τρίμηνο στο Σικάγο.

Ο ίδιος σε μήνυμά τους προς τους ενορίτες του αναφέρει:
“Αγαπητοί μου ενορίτες της Μεγάρχης όπως έχετε ενημερωθεί τον τελευταίο καιρό από 8/6 έως 7/9 θα διακονήσω έπειτα από την πρόσκληση του Επισκόπου Ευκαρπίας κ. Ιερόθεου και τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου στο Σικάγο της Αμερικής…. Μέσα σε αυτούς τους τρείς μήνες η τοπική μας εκκλησία θα εξυπηρετείται από αδελφούς Ιερείς όπου θα έρχονται να διακονούν στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Μεγάρχης απεσταλμένοι εκ της Μητροπόλεως μας…. Παράκληση προς όλους να μην στερήσετε την ψυχή σας από την συμμετοχή σας στα Ιερά Μυστήρια της εκκλησίας μας αλλά να συνεχίσετε το έργο όπου επιτελείται από όλους εσάς στην Ενορία μας….Να έχετε αγάπη και ομόνοια, να αυξάνετε την αρετή της υπομονής και της συγχώρεσης, να τηρείται την διάκριση και την διάθεση για διακονία σε ότι χρειάζεται η τοπική μας εκκλησία…. Πρώτα ο Θεός θα βρεθούμε δια ζώσης από τον Σεπτέμβριο όμως μέχρι τότε πάντοτε θα είστε στις προσευχές και στην μνημόνευση μου ώστε να έχετε ένα ευλογημένο καλοκαίρι με υγεία σωματική και ψυχική….
Σε περιπτώσεις που κάποιος χρειαστεί κάτι το οποίο δεν μπορούν να επιλύσουν οι Άγιοι Επίτροποι να με καλέστε μέσω της εφαρμογής Viber….
Να έχετε την ευχή Του Θεού και να εύχεστε και για εμένα να μπορέσω να γίνω ωφέλιμος εκεί που πηγαίνω… Καλή αντάμωση.
π. Σπυρίδων Μεγαρχιώτης.
– Ο Ανάξιος -“.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης